Seminari u Hotelu Villa Ugar na Vlašiću

Posted by: ugar
Category: PONUDE

Seminari u Hotelu Villa Ugar na Vlašiću

Organizirajte svoj sljedeći edukativni seminar u našem prestižnom Hotelu Villa Ugar na Vlašiću i osigurajte svojim sudionicima nezaboravno iskustvo u inspirativnom okruženju prirode.

Naš hotel nudi moderno opremljene konferencijske prostore s kapacitetom prilagođenim vašim potrebama, omogućavajući vam da u udobnosti i miru provedete produktivan i uspješan seminar.

Paket za edukativni seminar u Hotelu Villa Ugar uključuje:

1. Konferencijski prostor: Prostrani i moderno opremljeni prostor koji odgovara vašim potrebama za održavanje edukativnih predavanja, radionica ili prezentacija.

2. Tehnička podrška: Profesionalna tehnička podrška koja će osigurati glatku realizaciju vašeg seminara, uključujući audio-vizualnu opremu, bežični internet i druge potrebne tehnologije.

3. Catering: Kvalitetni catering usluge s raznovrsnom ponudom hrane i pića prilagođenih vašim potrebama, uključujući kavu i osvježavajuće napitke tijekom pauza.

4. Aktivnosti: Mogućnost organizacije dodatnih aktivnosti za sudionike seminara, kao što su team building aktivnosti, izleti ili rekreativni programi za opuštanje nakon radnih obveza.

5. Smještaj: Udoban smještaj u našim elegantno uređenim sobama za sudionike seminara koji dolaze izvan grada.

Ne dopustite da organizacija seminara bude izazov. Rezervirajte svoj termin za edukativni seminar u Hotelu Villa Ugar i osigurajte uspješno i inspirativno iskustvo za sve sudionike. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno planirali vaš seminar!

⤵️Za rezervacije i detaljne informacije kontaktirajte nas⤵️
☎️0038761/133-163 (Poziv, Viber, WhatsApp)
📧villaugarvlasic@gmail.com
🔝Dobro nam došli 😍

KONTAKT

    Datum dolaska

    Datum odlaska

    ugar

    Odgovori