Paket za Proslavu Rođendana u Hotelu Villa Ugar

Posted by: ugar
Category: PONUDE

Paket za Proslavu Rođendana u Hotelu Villa Ugar

Proslavite svoj rođendan na spektakularan način uz naš ekskluzivni paket za rođendanske proslave u Hotelu Villa Ugar na Vlašiću!

Paket uključuje:

1. Luksuzna soba: Udoban smještaj u našoj elegantno uređenoj sobi za rođendanskog slavljenika i goste.

2. Rođendanska večera: Ekskluzivna večera u našem prostranom restoranu s personaliziranim jelovnikom koji će zadovoljiti sva nepca i stvoriti nezaboravne gastronomske trenutke.

3. Rođendanska torta: Posebno izrađena rođendanska torta koja će oduševiti slavljenika i goste svojim ukusom i dekoracijom.

4. Dekoracija: Ukrasite prostor za proslavu rođendana prema vašim željama i temi, stvarajući posebnu atmosferu za nezaboravan događaj.

5. Fotograf: Profesionalni fotograf će zabilježiti sve posebne trenutke vaše rođendanske proslave kako biste ih zauvijek mogli sačuvati i dijeliti s prijateljima i obitelji.

6. Posebne pogodnosti: Dodatne pogodnosti kao što su piće dobrodošlice, posebne aktivnosti ili iznenađenja prema vašim željama i potrebama.

Ovaj paket omogućuje vam da proslavite svoj rođendan na ekskluzivan i nezaboravan način, okruženi voljenim osobama i uz vrhunsku uslugu Hotelu Villa Ugar na Vlašiću. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno organizirali vašu najljepšu rođendansku proslavu!

⤵️Za rezervacije i detaljne informacije kontaktirajte nas⤵️
☎️0038761/133-163 (Poziv, Viber, WhatsApp)
📧villaugarvlasic@gmail.com
🔝Dobro nam došli 😍

KONTAKT

    Datum dolaska

    Datum odlaska

    ugar

    Odgovori