Ski rental Vlašić - Hotel Villa Ugar

Posted by: ugar
Category: blog

Zimski turizam na Vlašiću

Iznajmljivanje Skija na Vlašiću – Uz Sjajne Pogodnosti u Hotelu Villa Ugar

Savršen skijaški odmor čeka vas na Vlašiću, i sada vam nudimo praktično rješenje za iznajmljivanje skija uz nevjerojatne pogodnosti. Hotel Villa Ugar je vaša destinacija na samoj stazi Sportsko-rekreacionog centra Babanovac, pružajući vam izravan pristup skijaškom rajskom području.

Pogodnosti:

Lokacija iz snova: Smješteni smo direktno na stazi Sportsko-rekreacionog centra Babanovac, što znači da su skijališta na samo nekoliko koraka od vaše sobe. Nema potrebe za dugim putovanjima ili prijevozom!

Poseban popust za goste hotela: Svim gostima hotela Villa Ugar nudimo poseban popust na iznajmljivanje skija. To znači da možete uživati u kvalitetnoj opremi po povoljnim cijenama.

Pouzdana i moderna oprema: Naša oprema za iznajmljivanje skija je redovno održavana i osigurava vam siguran i ugodan skijaški doživljaj.

Stručno osoblje: Naše ljubazno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomoglo odabrati odgovarajuću opremu i osiguralo da vaš skijaški doživljaj bude bez problema.

Neka vaš skijaški odmor na Vlašiću bude nezaboravan. Iznajmite skije kod nas i iskoristite prednosti koje nudi Hotel Villa Ugar.

Za više informacija i cjenovnu ponudu, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vam pomoći da se pripremite za fantastične dane na stazi.

⤵️Za rezervacije i detalje kontaktirajte nas⤵️
☎️0038761/133-163 (Poziv, Viber, WhatsApp)
📧villaugarvlasic@gmail.com
🔝Dobro nam došli 😍

KONTAKT

    Datum dolaska

    Datum odlaska

    ugar

    Odgovori